Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch, peel the potatoes. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня, очистите картофель. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cut the potatoes into slices.
Нарежьте картофель на ломтики.
In a suitable sized container, mix potatoes, finely chopped herbs, mayonnaise, salt and 2 types of pepper.
В подходящей по размеру емкости смешайте картофель, мелко нарезанную зелень, майонез, соль и 2 вида перца.
Place the potatoes in mayonnaise in a baking dish greased with butter. Top with perch fillets sprinkled with salt and pepper and butter on top.
В форму для выпекания, смазанную сливочным маслом, уложите картофель в майонезе. Сверху выложите филе окуня, посыпанного солью и перцем, а сверху – сливочное масло.
Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes.
Запекайте в заранее разогретой до 180 градусов духовке в течение 30-40 минут.
Place the finished fish and potatoes on a serving plate. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу с картофелем на порционную тарелку. Приятного аппетита.