Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch and bell pepper.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня и болгарский перец.
Chop the peeled shallots.
Нарежьте очищенный лук шалот.
In a pre-heated frying pan, fry the onion and chopped bell pepper in a small amount of olive oil for 2-3 minutes.
В предварительно раскаленной сковороде на небольшом количестве оливкового масла обжарьте лук и нарезанный болгарский перец в течение 2-3 минут.
When the shallots are translucent, add the vermouth, garlic, star anise and salt.
Когда лук шалот станет прозрачным, добавьте вермут, чеснок, звездочки бадьяна и соль.
When the vermouth has evaporated, remove the star anise. Cool the fried vegetables.
Когда выпарится вермут, уберите звездочки бадьяна. Остудите обжаренные овощи.
Place the washed perch fillet in a hot frying pan with a little olive oil. Add thyme sprigs.
Промытое филе окуня выложите на раскаленную сковороду с небольшим добавлением оливкового масла. Добавьте веточки тимьяна.
Fry the perch until crispy on both sides.
Обжарьте окуня до хрустящей корочки с обеих сторон.
Blend the fried and cooled vegetables in a blender until the mixture is homogeneous.
Обжаренные и охлажденные овощи пробейте в блендере до однородной смеси.
Place the finished fish on a plate and pour over the prepared sweet and sour sauce. Bon appetit.
Готовую рыбу выложите на тарелку и полейте готовым кисло-сладким соусом. Приятного аппетита.