Clean the sea bass fillet from scales, bones and films, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the onions and carrots.
Очистите филе морского окуня от чешуи, костей и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук и морковь.
Grate the carrots on a coarse grater. Cut the onion into thin half rings.
Натрите морковь на крупной терке. Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place onions and carrots on it. Sauté vegetables over low heat for 10 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Выложите на нее репчатый лук и морковь. Пассеруйте овощи на небольшом огне в течение 10 минут.
Then place the perch fillets skin side down on top of the vegetables. Salt and pepper the fish to taste. Pour 100 ml of water into the pan and cover with a lid. Reduce heat to low. Simmer the perch with vegetables for about 20 minutes.
Затем выложите сверху на овощи филе окуня кожей вниз. Посолите и поперчите рыбу по вкусу. Влейте в сковороду 100 мл воды и накройте крышкой. Убавьте огонь до минимума. Тушите окуня с овощами примерно 20 минут.
Place the stewed vegetables on a plate and place the perch on top. Garnish the dish with herbs to taste. Ready. Bon appetit!
Выложите на тарелку тушеные овощи, сверху — окуня. Украсьте блюдо зеленью по вкусу. Готово. Приятного аппетита!
Add bell peppers, mini corn and green beans to the vegetables. Garnish the finished dish with cherry tomatoes and fresh cilantro leaves.
Добавьте в овощи болгарский перец, мини-кукурузу и стручковую фасоль. Готовое блюдо украсьте помидорами черри и листьями свежей кинзы.