Rinse sea bass fillets with cold water and pat dry with paper towel. Peel the onions and carrots. Preheat the oven to 180°C.
Ополосните филе морского окуня холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук и морковь. Разогрейте духовку до 180°С.
Cut the onions into thin half rings, the carrots into thin circles 1-2 mm thick.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами, морковь — тонкими кружочками толщиной 1-2 мм.
Place onions in a baking dish. Place the sea bass fillet on top of the onion “pillow”. Sprinkle the fish with lemon juice, salt and pepper.
В форму для запекания выложите репчатый лук. Сверху на «подушку» из лука выложите филе морского окуня. Сбрызните рыбу лимонным соком, посолите и поперчите.
Place carrot slices in an even layer on top of the perch and place pieces of butter on top. Place the perch in the oven to bake for 25-30 minutes at 180°C.
Выложите на окуня ровным слоем ломтики моркови, сверху выложите кусочки сливочного масла. Отправьте окуня в духовку на 25-30 минут запекаться при температуре 180°С.
Baked perch with carrots is ready. Bon appetit!
Запеченный окунь с морковью готов. Приятного аппетита!
Serve the perch with a side dish of your choice, such as fried potatoes or steamed vegetables.
Подайте к окуню гарнир по вашему вкусу, например, жареный картофель или овощи на пару.