Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and peel the perch and carrots.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня, морковь.
Cut the carrots into slices and boil in salted water until soft.
Нарежьте морковь на кружочки и отварите в подсоленной воде до мягкости.
Cut off the fins and tail of the perch and clean the inside. Rinse and dry.
Срежьте плавники и хвост окуня, очистите внутри. Промойте и обсушите.
Fry the perch in a pre-heated frying pan with a small amount of vegetable oil.
Обжарьте окуня в предварительно раскаленной сковороде на небольшом количестве растительного масла.
Drain the carrots, add cream, salt and pepper. Beat with a blender until smooth.
С моркови слейте воду, добавьте к ней сливки, соль и перец. Взбейте блендером до однородной консистенции.
Place fried perch and carrot puree on a serving plate. Bon appetit.
На порционную тарелку выложите жареного окуня и морковное пюре. Приятного аппетита.
Decorate the finished dish with herbs and sprinkle with ground pepper.
Украсьте готовое блюдо зеленью и посыпьте молотым перцем.