Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and clean the perch.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня.
Cut the perch into equal parts, rub each of them with salt.
Нарежьте окуня на равные части, каждый из которых натрите солью.
Fry the perch in a pre-heated frying pan with a small amount of vegetable oil. Cool the fried fish.
Обжарьте окуня в предварительно раскаленной сковороде на небольшом количестве растительного масла. Жареную рыбу остудите.
Peel and chop the garlic, then mix with a slightly warmed solution of acetic acid with the addition of spices, sugar and wasabi.
Чеснок очистите и измельчите, затем смешайте со слегка подогретым раствором уксусной кислоты с добавлением специй, сахара и васаби.
Place the prepared pieces of fried fish in a clean bowl, pour over the marinade and place in the refrigerator. Leave to marinate for two days.
Подготовленные куски жареной рыбы выложите в чистую посуду, залейте маринадом и поставьте в холодильник. Оставьте мариноваться на двое суток.
Fried marinated fish can be served with soy sauce. Bon appetit.
К столу жареную маринованную рыбу можно подавать с соевым соусом. Приятного аппетита.