Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and peel the radish. Wash the green onions and peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и очистите редьку. Промойте зеленый лук и очистите чеснок от шелухи.
On a cutting board, cut the radishes into medium-sized cubes. Finely chop the onion and garlic.
На разделочной доске нарежьте редьку кубиками среднего размера. Мелко нарежьте репчатый лук и чеснок.
Place the radish in a deep container. Add salt and sugar. Leave the radish for 30 minutes.
Положите редьку в глубокую емкость. Добавьте соль и сахар. Оставьте редьку на 30 минут.
Add finely chopped green onions, red pepper flakes and garlic to the radishes. Mix well.
Добавьте к редьке мелконарезанный зеленый лук, хлопья красного перца и чеснок. Хорошо перемешайте.
Add soy sauce to kimchi and mix well. Kimchi can be served immediately or refrigerated in an airtight container for a few days. Ready!
Добавьте в кимчи соевый соус и хорошо перемешайте. Кимчи можно подавать сразу или же оставьте блюдо в холодильнике на несколько дней в герметичной упаковке. Готово!
Place the green radish kimchi in a deep plate and mix thoroughly. If desired, you can sprinkle the dish with sesame seeds. And don't forget your chopsticks! Bon appetit!
Положите кимчи из зеленой редьки в глубокую тарелку и тщательно перемешайте. При желании можно посыпать блюдо кунжутом. И не забудьте палочки к столу! Приятного аппетита!