Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the vegetables and dry them. Peel the onion.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте овощи и обсушите их. Очистите лук от шелухи.
On a cutting board, cut the eggplants into wide, thick strips. Cut the onion into half rings. Remove seeds from bell peppers and chili peppers. Cut the bell pepper into strips. Finely chop the hot pepper and cut the cherry tomatoes into two parts. Chop the garlic.
На разделочной доске широкой и толстой соломкой нарежьте баклажаны. Полукольцами нарежьте лук. Очистите болгарский перец и перец чили от семян. Болгарский перец нарежьте соломкой. Острый перец нарежьте мелко, а помидоры черри разрежьте на две части. Измельчите чеснок.
Place the eggplant strips in a deep container and salt well. Stir so that the salt is distributed evenly. Leave the eggplants in the salt for 15 minutes. After this time, rinse the eggplants with plain water and dry.
Положите соломку из баклажана в глубокую емкость и хорошо посолите. Перемешайте так, чтобы соль распределилась равномерно. Оставьте баклажаны в соли на 15 минут. Спустя это время промойте баклажаны обычной водой и обсушите.
Take a large frying pan and grease it with vegetable oil. Place the onion on the bottom of the pan and fry it until golden. Then add cherry tomatoes, bell peppers and hot chili peppers. Fry the vegetables for 7 minutes after adding. Add salt to taste.
Возьмите большую сковороду и смажьте ее растительным маслом. Выложите на дно сковороды лук и обжаривайте его до золотистости. Затем добавьте помидорки черри, болгарский перец и острый перец чили. Обжаривайте овощи 7 минут после добавления. Посолите по вкусу.
Add eggplant and chopped garlic to the pan. Cook the vegetables for another 15 minutes, stirring occasionally.
Добавьте в сковороду баклажаны и измельченный чеснок. Готовьте овощи еще 15 минут, периодически помешивая.
Add soy sauce to the pan and stir well. After this, cover the pan with a lid and simmer the vegetables for 5 minutes.
Добавьте в сковороду соевый соус и хорошо перемешайте. После этого накройте сковороду крышкой и потушите овощи 5 минут.
Place the dish on a beautiful plate. Kadicha is ready!
Выложите блюдо на красивую тарелку. Кадича готова!
Place Korean-style eggplants on a beautiful plate. Sprinkle the dish with sesame seeds if desired. Serve the kadicha to the table. Bon appetit!
Выложите баклажаны по-корейски на красивую тарелку. Посыпьте блюдо кунжутом при желании. Подавайте кадичу к столу. Приятного аппетита!