Wash the carrots and peppers. Remove dirty leaves from the head of cabbage and rinse it with water.
Помойте морковь и перец. С кочана снимите грязные листья, промойте его водой.
Cut the red pepper into thin strips. Also chop the carrots. Cut the garlic lengthwise into thin slices. Divide the Chinese cabbage into four pieces and rub each with salt. Leave for four hours, then rinse with water.
Красный перец нарежьте тонкий соломкой. Также нашинкуйте морковь. Чеснок разрежьте вдоль на тонкие ломтики. Пекинскую капусту разделите на четыре куска и натрите каждый солью. Оставьте на четыре часа, затем промойте водой.
Prepare the sourdough mixture. Place carrots, peppers, garlic, sesame seeds and ginger in a bowl. Pour fish sauce over everything and stir.
Приготовьте смесь для закваски. В миску положите морковь, перец, чеснок, кунжут и имбирь. Залейте все рыбным соусом и перемешайте.
Marinate the cabbage with the mixture. And put it in the refrigerator for a day.
Замаринуйте смесью капусту. И уберите на сутки в холодильник.
Spicy kimchi is ready, serve. Don't forget to cut it into small pieces.
Острая кимчи готова, подавайте к столу. Не забудьте нарезать ее на небольшие кусочки.