Peel the carrots. Free the garlic from the husk. Rinse the onions and cabbage under running water.
Снимите кожуру с моркови. Чеснок освободите от шелухи. Лук и капусту промойте под струей воды.
Peel the head of cabbage from wilted leaves and cut it into four parts. Salt each leaf. Pay special attention to the stalk. Leave the cabbage for a couple of hours. Then rinse it with water to remove excess salt.
Кочан капусты очистите от вялых листьев и разрежьте его на четыре части. Посолите каждый лист. Особенное внимание уделите кочерыжке. Оставьте капусту на пару часов. Затем ополосните ее водой, лишнюю соль нужно удалить.
Grate the carrots into small strips. Cut the garlic cloves lengthwise into several pieces. Chop the green onions.
Натрите морковь мелкой соломкой. Зубчики чеснока разрежьте вдоль на несколько частей. Порубите зеленый лук.
In a deep bowl, combine carrots, garlic, onion, red pepper, chili pepper and fish sauce. Stir in the cabbage marinade.
В глубокой посуде соедините морковь, чеснок, лук, красный перец, перец чили и рыбный соус. Перемешайте маринад для капусты.
Marinate Chinese cabbage. Apply the marinade mixture between the cabbage leaves. Place the workpiece in the refrigerator for forty-eight hours.
Замаринуйте пекинскую капусту. Нанесите смесь для маринада между листьями кочана. Уберите заготовку в холодильник на сорок восемь часов.
In two hours, the spicy Korean cabbage will be ready. Serve the kimchi by cutting the cabbage leaves into small pieces.
Через два часа острая корейская капуста будет готова. Подавайте кимчи, нарезав листья капусты на небольшие кусочки.