Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the greens. Preheat the oven to 180 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте зелень. Заранее разогрейте духовку до 180 градусов.
Finely chop the greens.
Мелко нарежьте зелень.
In a suitable sized container, mix chopped garlic, feta cheese and finely chopped herbs.
В подходящей по размеру емкости смешайте измельченный чеснок, брынзу и мелко нарезанную зелень.
Divide the finished puff pastry into 4 parts and carefully place the filling on each of them, leaving the edges free.
Разделите готовое слоеное тесто на 4 части и аккуратно на каждую из них выложите начинку, оставляя края свободными.
Wrap the strips into tubes and roll them into snails. Brush the resulting buns with egg.
Заверните полоски в трубочки и сверните «улитками». Полученные булочки смажьте яйцом.
Bake for 20-30 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Выпекайте 20-30 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке.
Cool the finished buns a little and place on a plate. Bon appetit.
Готовые булочки немного остудите и выложите на тарелку. Приятного аппетита.