Thaw the puff pastry. Wash the dill. Preheat the oven to 220 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Слоеное тесто разморозьте. Укроп помойте. Духовой шкаф разогрейте до 220 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Finely chop the dill and mix it with cheese.
Мелко нарежьте укроп и смешайте его с брынзой.
Roll out the puff pastry with a rolling pin until it is approximately double in size. Cut into equal parts and place the filling on them.
Раскатайте слоеное тесто скалкой, увеличив его в размере примерно в два раза. Разрежьте на равные части и выложите на них начинку.
Roll the dough with the filling into a tube and form snails. Place the preparations on a baking sheet, having previously covered it with baking paper. Separate the chicken yolk from the white. Beat the yolk and brush the snails with it. Sprinkle sesame seeds on top.
Скатайте тесто с начинкой в трубочку и сформируйте улиток. Выложите заготовки на противень, предварительно застелив его бумагой для выпечки. Отделите куриный желток от белка. Желток взбейте и смажьте им улиток. Сверху посыпьте кунжутом.
Bake the snails in an oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
Выпекайте улиток в разогретой до 220 градусов духовке в течение 15-20 минут.
Serve the finished baked goods to the table immediately.
Готовую выпечку сразу подавайте к столу.