Knead the yeast dough. Mix sugar and cinnamon.
Замесите дрожжевое тесто. Смешайте сахар с корицей.
Roll out the dough with a rolling pin. The thickness of the dough should not be more than 0.5 cm.
Раскатайте скалкой тесто. Толщина теста не должна быть больше 0,5 см.
Sprinkle the sugar and cinnamon mixture evenly over the dough.
Равномерно посыпьте тесто смесью сахара и корицы.
Roll the dough into a roll and cut into equal pieces. You can use thread to cut soft dough. Transfer the resulting snails to a baking sheet. You can line the bottom of the baking sheet with baking paper or grease the bottom with butter to prevent the buns from sticking. Bake in the oven for 30-35 minutes at 180 degrees.
Сверните тесто в рулет и разрежьте на равные куски. Для нарезки мягкого теста можно использовать нитку. Переложите получившиеся улитки в противень. Дно противня можно застелить бумагой для выпечки или смазать дно сливочным маслом, чтобы булочки не прилипали. Выпекайте в духовом шкафу 30-35 минут при температуре 180 градусов.
The snails are ready.
Улитки готовы.
Place the hot cinnamon snails in a bread basket lined with a clean towel.
Выложите горячие улитки с корицей в корзинку для хлеба, застелив ее чистым полотенцем.