Remove the dough from the freezer and let it thaw at room temperature. Also remove the butter from the refrigerator, it should melt. Once the dough is soft, roll it out to an even thickness.
Достаньте тесто из заморозки и дайте оттаять при комнатной температуре. Также достаньте из холодильника сливочное масло, оно должно подтаять. Как только тесто станет мягким, раскатайте его в равномерный по толщине пласт.
Spread the dough with butter along the entire perimeter. Sprinkle with sugar and cinnamon.
По всему периметру намажьте тесто сливочным маслом. Посыпьте сахаром и корицей.
Roll the dough with sugar and cinnamon into a loose roll. Cut into even pieces.
Сверните тесто с сахаром и корицей в не тугой рулет. Разрежьте на ровные части.
Grease a baking dish with the remaining butter and place the buns in it. Place in a preheated oven. Baking temperature - 200 degrees. Bake until browned.
Смажьте форму для выпечки остатками сливочного масла и выкладывайте в нее булочки. Отправляйте в разогретый духовой шкаф. Температура выпекания — 200 градусов. Выпекайте до зарумянивания.
Sweet butter snails are ready. Let them cool slightly and serve with tea or coffee.
Сладкие сдобные улитки готовы. Дайте им немного остыть и подавайте к чаю или кофе.
Sprinkle the slightly cooled snails with powdered sugar.
Посыпьте готовые немного остывшие улитки сахарной пудрой.