Prepare all the ingredients and place them on the table. Prepare a ball of butter dough. It should be soft and elastic. Boil and peel the potatoes. Peel the onions. Wash the greens. Set the oven to preheat to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Подготовьте шарик сдобного теста. Он должен быть мягким и эластичным. Отварите и очистите картофель. Очистите репчатый лук. Помойте зелень. Поставьте духовку на разогрев до 200 С.
Finely chop the onion and dill on a cutting board. Fry the onion in a frying pan until golden brown.
Мелко нарежьте репчатый лук и укроп на разделочной доске. Обжарьте лук на сковороде до золотистого цвета.
Take a deep plate, put boiled potatoes there and mash them. Add fried onions, finely chopped herbs, and salt and ground black pepper to taste. Mix the resulting baking filling well.
Возьмите глубокую тарелку, положите туда отварной картофель и разомните его. Добавьте обжаренный репчатый лук, мелконарезанную зелень, а также соль и черный молотый перец по вкусу. Хорошо перемешайте получившуюся начинку для выпечки.
On a clean work surface, roll out the dough ball. Evenly distribute the previously prepared potato and fried onion filling.
На чистой рабочей поверхности раскатайте шар теста. Равномерно распределите ранее приготовленную начинку из картофеля и обжаренного лука.
Roll the dough with filling into a roll and cut into several pieces of equal thickness.
Сверните тесто с начинкой в рулет и разрежьте на несколько одинаковых по толщине частей.
Take a baking dish and place the snails with potatoes and onions on it. Brush them with egg yolk.
Возьмите форму для запекания и выложите на нее заготовки улиток с картошкой и луком. Смажьте их желтком куриного яйца.
Bake the snails with potatoes and onions for 25 minutes in the oven at 200 C. Then carefully remove the pan from the oven and leave the baking for 10 minutes at room temperature. Ready!
Выпекайте улитки с картошкой и луком 25 минут в духовке при 200 С. Затем аккуратно вытащите форму из духовки и оставьте выпечку на 10 минут в комнатной температуре. Готово!
Place the snails with potatoes and onions on a plate and serve! Bon appetit!
Выложите улитки с картошкой и луком на тарелку и подавайте к столу! Приятного аппетита!