Lay out all the ingredients for the filling. Marinate Chinese cabbage in kimchi sauce in advance and leave for 12-18 hours. Rinse and dry the beef.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее замаринуйте пекинскую капусту в соусе кимчи и оставьте на 12-18 часов. Промойте и обсушите говядину.
Cut the beef into cubes.
Нарежьте говядину кубиками.
Finely chop the garlic. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the beef over medium heat for 5 minutes. Add sesame oil, unagi sauce and tomato paste. Simmer for 10 minutes.
Мелко нарежьте чеснок. Разогрейте растительное масло на сковороде. На среднем огне в течение 5 минут обжарьте говядину. Добавьте кунжутное масло, соус унаги и томатную пасту. Тушите 10 минут.
Add the pickled kimchi and simmer until the liquid has evaporated.
Добавьте замаринованную кимчи и тушите до тех пор, пока не выпарится жидкость.
Beef stew with kimchi is ready! Serve hot. Bon appetit.
Тушеная говядина с кимчи готова! Подавайте в горячем виде. Приятного аппетита.