Lay out all the ingredients for the filling. Marinate Chinese cabbage in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее замаринуйте пекинскую капусту.
Cut the bacon into strips.
Нарежьте полосками бекон.
Boil water in a saucepan and cook the Udon noodles (2-3 minutes). Place the cooked noodles in a sieve, rinse with cold water and set aside. Let the water drain.
В кастрюле вскипятите воду и отварите лапшу Удон (2-3 минуты). Откиньте готовую лапшу на сито, ополосните холодной водой и отложите в сторону. Дайте воде стечь.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry bacon, kimchi and udon noodles over medium heat. Sprinkle with sesame seeds. Fry for 1-2 minutes.
Разогрейте растительное масло на сковороде. На среднем огне обжарьте бекон, кимчи и лапшу удон. Посыпьте кунжутом. Жарьте 1-2 минуты.
Mix all ingredients and add sesame oil. Fry for another 2-3 minutes.
Перемешайте все ингредиенты и добавьте кунжутное масло. Обжаривайте еще 2-3 минуты.
Udon with kimchi and bacon is ready! Serve hot, garnished with sesame seeds to taste. Bon appetit.
Удон с кимчи и беконом готов! Подавайте в горячем виде, украсив кунжутом по вкусу. Приятного аппетита.