Rinse a piece of pork and dip it in a napkin. Remove the skin from the onion. Divide the garlic into cloves, peel two cloves. Trim the skin off the ginger root.
Кусок свинины промойте и обмакните салфеткой. С луковицы снимите шелуху. Чеснок разделите на зубчики, очистите два зубчика. Обрежьте с корня имбиря кожуру.
Cut the onion into half rings. To prevent your eyes from stinging and tears from flowing from the smell of onions, it is better to cut them next to an open tap with water. Cut the pork into small cubes.
Нарезайте луковицу полукольцами. Чтобы глаза не щипало и не текли слезы от запаха лука, нарезку лучше производить рядом с открытым краном с водой. Свинину порежьте на небольшие кубики.
Pour oil into a hot frying pan. Fry the onion. Next, send the meat. Salt and pepper to taste. Pour in soy sauce and immediately add kimchi cabbage. Fry on the most powerful setting until almost done.
В горячую сковороду налейте масло. Обжарьте лук. Следом отправляйте мясо. Посолите и поперчите по вкусу. Влейте соевый соус и сразу выкладывайте капусту кимчи. Жарьте на самом мощном режиме почти до готовности.
Close the lid and fry for a few more minutes on low heat.
Закройте крышкой и жарьте еще несколько минут на минимальном огне.
A bright and unusual dish is ready. Place pork in a soup bowl and serve hot.
Яркое и необычное блюдо готово. Выложите свинину в пиалу для супа и подавайте горячей.
Sprinkle the finished dish with sesame seeds when serving. Serve chopsticks like the Asians. Eating this dish with a fork is boring.
Посыпьте готовое блюдо при подаче семечками кунжута. Подайте палочки для еды, как у азиатов. Есть такое блюдо вилкой — скучно.