Rinse a piece of pork with water and pat dry. Peel the onion and garlic.
Кусок свинины ополосните водой и обсушите. Лук и чеснок почистите.
Cut the pork into pieces.
Свинину нарежьте кусками.
Pour oil into a heated frying pan and fry the pork and onions until lightly browned, constantly stirring the onions and meat. At the end of frying, you can add a little salt.
Налейте масло в нагретую сковороду и обжаривайте свинину с луком до легкой корочки, постоянно перемешивая лук и мясо. В конце обжаривания можно немного посолить.
Add kimchi to pork. Finely chop the garlic and also add to the pan. Stir. Close the lid and reduce the setting on the stove.
Добавьте к свинине кимчи. Чеснок мелко порубите и также добавьте в сковороду. Перемешайте. Закройте крышкой и убавьте режим на плите.
Cook the dish covered for another ten minutes. Ready.
Готовьте под крышкой блюдо еще десять минут. Готово.
Serve the pork with kimchi in deep ceramic bowls.
Подавайте свинину с кимчи в глубоких керамических плошках.
You can decorate the dish with finely chopped green onions or sesame seeds.
Можно украсить блюдо мелко порезанным зеленым луком или кунжутными семечками.