Measure out all ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Отмерьте все ингредиенты. Разогрейте духовку до 180°С.
Place the cottage cheese in a bowl and mash with a fork. To give the dough a smoother and more uniform consistency, additionally rub the cottage cheese through a sieve. Add 2 tablespoons of rice flour, sweetener and baking powder to the cottage cheese. Mix everything thoroughly.
Выложите творог в миску и разомните вилкой. Для придания тесту более гладкой и однородной консистенции дополнительно протрите творог через сито. Добавьте к творогу 2 столовые ложки рисовой муки, сахарозаменитель и разрыхлитель теста. Все тщательно перемешайте.
Knead the dough until it becomes elastic. Form the dough into a ball. Dust the table with flour and place the dough on it. Roll out the dough to a thickness of 5 mm and sprinkle cinnamon on top.
Разминайте тесто, пока оно не станет эластичным. Сформируйте из теста шар. Посыпьте стол мукой и выложите на него тесто. Раскатайте тесто в пласт толщиной 5 мм и посыпьте сверху корицей.
Roll the dough into a tight roll and cut into pieces 3-4 cm wide. Line a baking dish with parchment paper and place the cinnabons in it. Send them to bake in the oven for 20 minutes at 180°C.
Скатайте тесто в плотный рулет и нарежьте на заготовки шириной 3-4 см. Застелите форму для выпечки пергаментной бумагой и выложите в нее синнабоны. Отправьте их выпекаться в духовку на 20 минут при 180°С.
While the cinnabons are baking, prepare the cream. To do this, combine rice flour, egg, milk and sweetener in a ladle. Mix everything thoroughly with a whisk and place on the stove. Warm the cream over low heat, stirring constantly. When the cream thickens a little, remove it from the heat. Cover the cream with cling film so that it is in contact with its surface and leave to cool at room temperature. The film will not allow the cream to dry out.
Пока синнабоны выпекаются, приготовьте крем. Для этого в ковшике соедините рисовую муку, яйцо, молоко и сахарозаменитель. Все тщательно перемешайте венчиком и поставьте на плиту. Прогрейте крем на небольшом огне, постоянно помешивая. Когда крем немного загустеет, снимите его с огня. Накройте крем пищевой пленкой так, чтобы она соприкасалась с его поверхностью, и оставьте охлаждаться при комнатной температуре. Пленка не даст крему заветриться.
Remove the finished Cinnabons from the oven, cool slightly and pour over the custard.
Готовые синнабоны достаньте из духовки, немного остудите и полейте заварным кремом.
Cinnabons with sweetener and custard are ready. Bon appetit!
Синнабоны с сахарозаменителем и заварным кремом готовы. Приятного аппетита!
Sprinkle the Cinnabons with coconut and chopped nuts.
Посыпьте синнабоны кокосовой стружкой и измельченными орехами.