Clean the pike perch fillet from bones and films, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200°C.
Очистите филе судака от костей и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200°С.
Season the pike perch fillet with salt and black pepper. Then wrap it in strips of bacon. Make sure the bacon fits snugly around the walleye. Grease a baking dish with vegetable oil and place the fish in it. Top the bacon with teriyaki sauce. To do this, it is best to use a silicone brush. Sprinkle everything with white sesame seeds.
Натрите филе судака солью и черным перцем. Затем оберните его полосками бекона. Старайтесь, чтобы бекон плотно прилегал к судаку. Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в нее рыбу. Сверху смажьте бекон соусом терияки. Для этого лучше всего воспользоваться силиконовой кисточкой. Посыпьте все белым кунжутом.
Place the fish in the oven for 30 minutes at 200°C. Depending on the power and type of oven, it may take a little more or less time. The bacon should acquire an appetizing golden brown crust, and the fish should be completely cooked.
Отправьте рыбу в духовку на 30 минут при 200°С. В зависимости от мощности и типа духовки времени может понадобиться чуть больше или меньше. Бекон должен приобрести аппетитную румяную корочку, а рыба полностью приготовиться.
Serve the bacon-wrapped pike perch on fresh lettuce. Garnish the dish with cherry tomato halves. Salt and pepper the tomatoes. Ready. Bon appetit!
Подайте судака в беконе на листьях свежего салата. Украсьте блюдо половинками помидор черри. Посолите и поперчите помидоры. Готово. Приятного аппетита!
Serve pike perch with fluffy mashed potatoes or rice with vegetables as a side dish.
Подайте к судаку в качестве гарнира воздушное картофельное пюре или рис с овощами.