Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add baking powder, poppy seeds, salt and cinnamon to the flour. Beat eggs with sugar until fluffy. Add honey, stir.
В муку добавьте разрыхлитель, мак, соль и корицу. Взбейте яйца с сахаром до пышной пены. Добавьте мед, перемешайте.
Mix the egg and flour mixture with a mixer. Bake in the oven for 50 minutes at 180°C. Cool the cake, cut into three parts.
Смешайте миксером яичную и мучную смесь. Выпекайте в духовке 50 минут при температуре 180 °С. Остудите корж, разрежьте на три части.
Start preparing the cream. Beat softened butter, condensed milk and melted chocolate with a mixer.
Начинайте готовить крем. Взбейте миксером размягченное сливочное масло, сгущенное молоко и растопленный шоколад.
Assemble the cake, coating each layer with cream. Place the cake in the refrigerator to soak for 30 minutes.
Соберите торт, промазывая каждый корж кремом. Отправьте торт на пропитку в холодильник на 30 минут.
Assemble the cake, coating each layer with cream. Place the cake in the refrigerator to soak for 30 minutes.
Соберите торт, промазывая каждый корж кремом. Отправьте торт на пропитку в холодильник на 30 минут.