Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the chicken legs and let the broth simmer for 50-60 minutes.
Промойте куриные ножки и поставьте вариться бульон на 50-60 минут.
Peel and chop the vegetables. Cut the potatoes and onions into small cubes. Grate the carrots on a fine grater. Cut the champignons randomly into several pieces.
Очистите и нарежьте овощи. Картофель и лук нарежьте на маленькие кубики. Морковь натрите на мелкой терке. Шампиньоны разрежьте произвольно на несколько частей.
Heat a frying pan and fry the onions and carrots.
Разогрейте сковороду и обжарьте лук и морковь.
Remove the chicken legs from the prepared broth and wait until they cool. Remove the meat from the bone and place the meat back into the broth.
Из готового бульона достаньте куриные ножки, дождитесь их остывания. Отделите мясо от кости и положите мясо обратно в бульон.
Add mushrooms and potatoes to the prepared broth. Salt and pepper to taste. Cook the potatoes over medium heat until the potatoes are half cooked.
В готовый бульон положите грибы и картофель. Посолите и поперчите по вкусу. Варите до полуготовности картофеля на среднем огне.
After this, add the onions, carrots and pasta. Wait until it boils and add melted cheese to your liking. Stir well to dissolve the cheese. Cook until pasta is done.
После этого положите лук с морковью и макароны. Дождитесь закипания и добавьте плавленый сыр по своему вкусу. Хорошо перемешайте, чтобы сыр растворился. Варите до готовности макарон.
Let the soup sit for 10-15 minutes.
Дайте супу настояться 10-15 минут.
Garnish the soup in a bowl with finely chopped dill.
Украсьте суп в тарелке мелко нарезанным укропом.