Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour boiling water over the coffee. Divide the remaining ingredients into two bowls: liquid and dry. Mix the contents of both bowls and knead the dough.
Кофе залейте кипятком. Остальные ингредиенты разделите по двум мискам: жидкие и сухие. Смешайте содержимое обеих мисок и замесите тесто.
Pour the dough into a baking dish. Bake the sponge cake in a preheated oven at 180°C for about 30 minutes.
Перелейте тесто в форму для выпечки. Выпекайте бисквит в разогретой духовке при температуре 180 °С в течение примерно 30 минут.
Start preparing the cream. Beat the butter with boiled condensed milk. Cut the banana into thin slices.
Приступите к приготовлению крема. Взбейте масло с вареным сгущенным молоком. Банан нарежьте тонкими кружочками.
Cut the cake into three parts. Assemble the cake. Grease the first cake layer with cream and add banana. Repeat the same with the second cake. Cover everything with the last cake layer, grease the sides and top of the cake with cream. Place in the refrigerator to soak for 4-5 hours.
Корж разрежьте на три части. Соберите торт. Первый корж смажьте кремом, выложите банан. Со вторым коржом повторите то же самое. Накройте все последним коржом, смажьте бока и верх торта кремом. Отправьте на пропитку в холодильник на 4-5 часов.
Before serving, decorate the cake with any berries.
Перед подачей украсьте торт любыми ягодами.