Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Whisk the egg and sugar until smooth, pour in the melted butter and mix thoroughly. Then add cocoa and mix everything again. Gradually add flour and baking powder. Knead the dough so that it can be easily rolled into a ball.
Взбейте венчиком яйцо с сахаром до однородного состояния, влейте растопленное сливочное масло и тщательно перемешайте. Затем всыпьте какао и вновь все смешайте. Постепенно всыпайте муку с разрыхлителем. Замесите тесто так, чтобы из него легко можно было бы скатать шарик.
Place two thirds of the dough in the mold and put it in the refrigerator, put the remaining third in the freezer for 15 minutes.
Две трети теста выложите в форму и уберите в холодильник, оставшуюся треть отправьте в морозилку минут на 15.
Prepare the filling. Beat cottage cheese, eggs, sugar and vanillin with a mixer. Then add starch, pour in melted butter and knead until smooth.
Приготовьте начинку. Взбейте миксером творог, яйца, сахар и ванилин. Потом всыпьте крахмал, влейте растопленное сливочное масло и замесите до однородной массы.
Pour the curd mixture into the mold with the dough. Remove the remaining dough from the freezer, grate it and sprinkle on top of the curd mass. Bake in the oven for 50 minutes at 180°C.
Перелейте творожную массу в форму с тестом. Достаньте из морозилки оставшееся тесто, натрите его на терке и посыпьте поверх творожной массы. Выпекайте в духовке 50 минут при температуре 180 °С.
Serve the pie chilled, so the taste will be richer, and the pie itself will be tender and hold its shape well.
Подавайте пирог охлажденным, так вкус будет более насыщенным, а сам пирог нежным и хорошо будет держать форму.