Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the fillet and eggs until cooked. Grate the processed cheese, squeeze out the garlic and add to the cheese. Add 3 tablespoons of mayonnaise to the cheese-garlic mixture. Fry the mushrooms in a frying pan. Cut the tomatoes into thin slices.
Филе и яйца отварите до готовности. Плавленые сырки натрите на терке, выдавите чеснок и добавьте к сыру. К сырно-чесночной смеси добавьте 3 столовых ложки майонеза. На сковороде обжарьте грибы. Помидоры нарежьте тонкими ломтиками.
Start assembling the lettuce. Grease each layer with mayonnaise. Place a layer of tomato, then a layer of fillet. The third layer is mushrooms, followed by cheese and garlic.
Начните собирать салат. Каждый слой смажьте майонезом. Выложите слой помидор, затем слой филе. Третий слой – это грибы, а за ними – сыр с чесноком.
Grate the whites and yolks and add them to the salad.
Натрите на терке белки и желтки и отправьте их в салат.
Place the salad in the refrigerator for 3 hours.
Поставьте салат в холодильник на 3 часа.
Before serving, garnish with olives.
Перед подачей украсьте маслинами.