Boil the eggs. Peel the onion.
Отварите яйца. Очистите лук.
Cut the onion into half rings and pour vinegar for 20 minutes. Separate the beef into fibers. Grate the eggs and cheese on a coarse grater.
Лук нарежьте полукольцами и залейте уксусом на 20 минут. Говядину разберите на волокна. Яйца и сыр натрите на крупной терке.
Start laying out the salad. Place the pickled onions and place the beef on top. Salt and grease with mayonnaise. Place a layer of eggs, pour over mayonnaise. Sprinkle cheese on top.
Начинайте выкладывать салат. Положите маринованный лук, сверху поместите говядину. Посолите и смажьте майонезом. Выложите слой из яиц, полейте майонезом. Сверху посыпьте сыром.
Place the salad in the refrigerator to soak for 2 hours.
Отправьте салат в холодильник на пропитку на 2 часа.
Before serving, garnish with herbs.
Перед подачей украсьте зеленью.