Prepare and wash the vegetables.
Подготовьте и помойте овощи.
Cut the eggplants, cover with cold water, add salt and leave for 15 minutes. Then rinse the eggplants with water.
Баклажаны нарежьте, залейте холодной водой, посолите и оставьте на 15 минут. После промойте баклажаны водой.
Grate the tomatoes so that the skins remain. Chop the carrots, onions and peppers. Peel the zucchini and chop it too. Chop the garlic.
Помидоры натрите на терке, чтобы кожурка осталась. Морковь, лук и перец нарежьте. Кабачок очистите от кожуры и тоже нарежьте. Чеснок измельчите.
Heat a frying pan, add vegetable oil and fry the onion.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло и обжарьте лук.
Add the rest of the vegetables, add salt and simmer for 30 minutes until tender. Add cilantro.
Добавьте остальные овощи, посолите и тушите минут 30 до готовности. Добавьте кинзу.
Add meat, such as pork, to the stew to make the dish even more satisfying.
Добавьте к рагу мясо, например, свинину, чтобы блюдо получилось еще сытнее.