Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place the butter in a saucepan, place it on the stove and melt it until liquid.
Положите в кастрюлю сливочное масло, поставьте на плиту и растопите его до жидкой консистенции.
Add sugar to the butter, beat with a mixer to obtain a homogeneous mixture.
Добавьте к маслу сахар, взбейте миксером, чтобы получилась однородная смесь.
Beat the eggs and baking powder into the resulting mixture and beat everything again with a mixer.
Вбейте в полученную смесь яйца, разрыхлитель и снова все взбейте миксером.
Add flour and vanillin to the resulting mixture, stir until the mixture is smooth.
Добавьте к полученной смеси муку и ванилин, перемешайте до однородности массы.
Wash the apples, peel and cut into small pieces. Wash the raisins. Chop the nuts. Add everything to the dough, mix.
Помойте яблоки, очистите от кожуры и нарежьте небольшими кусочками. Помойте изюм. Орехи измельчите. Добавьте все в тесто, перемешайте.
Pour the dough into a greased baking dish and place in an oven preheated to 180°C for 30-35 minutes.
Перелейте тесто в смазанную форму для выпекания и отправьте в разогретую до 180 °С духовку на 30-35 минут.
Before serving, sprinkle the cake with powdered sugar.
Перед подачей на стол посыпьте кекс сахарной пудрой.