Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Sift the flour.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло, чтобы оно стало мягким. Просейте муку.
Cut the pumpkin into cubes and boil for 15 minutes. Make puree using a blender.
Нарежьте тыкву кубиками и отварите в течение 15 минут. Сделать пюре с помощью блендера.
In a bowl, beat eggs with sugar. Add butter and pumpkin puree. Then add all dry ingredients. Stir until smooth.
В миске взбейте яйца с сахаром. Добавьте масло и тыквенное пюре. Затем добавьте все сыпучие ингредиенты. Перемешайте до однородности.
Grease the mold with butter and pour in the dough. Place in the oven for 35-40 minutes at 180°C.
Форму смажьте сливочным маслом, влейте тесто. Поставьте в духовку на 35-40 минут при температуре 180 °С.
Whisk the ingredients for the cream. After the cake has cooled, brush it with cream.
Взбейте ингредиенты для крема. После остывания кекса смажьте его кремом.
Before serving, spread the cake with cream cheese cream and decorate with berries.
Перед подачей смажьте кекс кремом из творожного сыра и украсьте ягодами.