Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil shrimp for 5 minutes in boiling water. Clean them.
Отварите креветки в течение 5 минут в кипящей воде. Очистите их.
Prepare the batter. Combine flour and water, add salt and pepper, mix well until smooth.
Подготовьте кляр. Соедините муку и воду, добавьте соль и перец, хорошо перемешайте до однородной массы.
Pour oil into deep fryer.
Налейте во фритюр масло.
Dip the shrimp first into the batter and then immediately into the breading. Then plunge them into boiling oil for 1-2 minutes.
Опустите креветки сначала в кляр, а потом сразу в панировку. Затем опустите их в кипящее масло на 1-2 минуты.
Serve the dish hot with sweet and sour sauce. Garnish it with beautifully chopped carrots.
Подавайте блюдо горячим, с кисло-сладким соусом. Украсьте его нарезанной красиво морковью.