Clean the fish from scales, remove the head and entrails.
Очистите рыбу от чешуи, уберите голову и внутренности.
Mix soy sauce and mayonnaise, dip the fish in this mixture and let it marinate for 10 minutes.
Смешайте соевый соус и майонез, обмакните в эту смесь рыбу и дайте ей промариноваться минут 10.
Wash the potatoes and cut into slices. Then put it in boiled water and cook for 5-6 minutes.
Помойте картофель и нарежьте кружочками. Затем в кипяченую воду положите его и варите минут 5-6.
Place a layer of potatoes on the foil, place the fish on top and bake in the oven at 180°C for 35 minutes.
На фольгу положите слой картофель, сверху выложите рыбу и запекайте в духовке при температуре 180 °С в течение 35 минут.
Garnish the dish with herbs and serve with a sauce based on sour cream, dill, garlic, Dijon mustard and soy sauce.
Украсьте блюдо зеленью и подавайте с соусом на основе сметаны, укропа, чеснока, дижонской горчицы и соевого соуса.