Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
First, mix flour and salt, and grind the eggs with 30 g of sugar. Add milk and butter. Mix all ingredients.
Для начала смешайте муку и соль, а яйца перетрите с 30 г сахара. Добавьте молоко и масло. Смешайте все ингредиенты.
Place the berries and remaining sugar in a saucepan. Let cook until the volume of liquid reduces and the mass thickens. Don't add anything extra. Leave on the stove after turning off the heat.
В сотейник отправьте ягоды и оставшийся сахар. Дайте повариться до уменьшения объема жидкости и загущения массы. Ничего лишнего не добавляйте. Оставьте на плите после выключения огня.
At this time, prepare the pancakes. As soon as they are ready, immediately place them on a plate, pour over the berry sauce, and place a piece of ice cream on top.
В это время приготовьте блинчики. Как только они будут готовы, сразу выложите их на тарелку, полейте ягодным соусом, сверху положите кусочек мороженого.
To give the dish a restaurant look, scoop ice cream into scoops and top with mint leaves.
Для придания ресторанного вида блюду выкладывайте мороженое шариками, а сверху украсьте листиками мяты.