Boil the beets.
Отварите свеклу.
Wash and dry the spinach leaves. Place them in a nice deep bowl.
Помойте и обсушите листья шпината. Выложите их в красивую глубокую миску.
Cut the boiled beets into strips and the cheese into cubes.
Нарежьте вареную свеклу соломкой, а брынзу кубиками.
Pickle the red onion. Cut it into half rings. For the marinade, mix olive oil, balsamic vinegar, a pinch of salt and freshly ground pepper. Pour the marinade over the onions and let stand for 5 minutes.
Замаринуйте красный лук. Нарежьте его полукольцами. Для маринада смешайте оливковое масло, бальзамический уксус, щепотку соли и свежемолотый перец. Залейте лук маринадом и дайте постоять 5 минут.
Place beets, feta cheese, and pickled onions in a bowl with spinach. Season the salad with the remaining red onion marinade.
Выложите в миску со шпинатом свеклу, брынзу, маринованный лук. Заправьте салат маринадом, оставшимся от красного лука.
Sprinkle the salad with pine nuts and a mixture of seeds (sesame seeds, pumpkin seeds, flax seeds) for decoration.
Посыпьте салат для украшения кедровыми орешками и смесью семян (кунжут, тыквенные семечки, семена льна).
Serve in a clear bowl, garnished with pine nuts and a mixture of seeds (pumpkin seeds, flax, sesame seeds).
Подавайте блюдо в прозрачной миске, украсив кедровыми орешками и смесью семян (тыквенные семечки, лен, кунжут).