Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a large bowl, mix cottage cheese, eggs and sour cream. If the cottage cheese is wet, then two spoons of sour cream will be enough, but if it is dry, then 3 spoons will be needed.
В большой миске смешайте творог, яйца и сметану. Если творог мокрый, то двух ложек сметаны хватит, если же суховат, то потребуется 3 ложки.
Melt 30 grams of butter and add to the dough. Then add flour and baking powder. Mix everything.⠀
Растопите 30 граммов сливочного масла и добавьте в тесто. После всыпьте муку с разрыхлителем. Все вымешайте.⠀
Divide the dough into the molds. You can sprinkle sugar on top. Bake in the oven at 180°C for 30-40 minutes. Check readiness with a wooden skewer.
Разложите тесто по формочкам . Сверху можно присыпать сахаром. Запекайте в духовке при 180 °С в течение 30-40 минут. Готовность проверяйте деревянной шпажкой.
Serve with tea or coffee.
Подавайте с чаем или кофе.