Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Take a plastic bag, pour a couple of drops of vegetable oil into it, distribute the oil evenly throughout the bag.
Возьмите целлофановый пакет, налейте в него пару капель растительного масла, распределите равномерно масло по пакету.
Break one egg into the bag. Add a little salt to taste.
В пакет разбейте одно яйцо. Немного посолите по вкусу.
Place a ladle of water on a hot stove and bring the water to a boil. Tie the bag with the egg and place it in boiling water. At the same time, do not let go of the bag. Slowly move the bag around the perimeter of the container. Cook in this way for 2-3 minutes.
Поставьте ковш с водой на разогретую плиту и доведите воду до кипения. Завяжите пакет с яйцом и опустите его в кипящую воду. При этом не отпускайте пакет из рук. Медленно водите пакетом по периметру емкости. Варите таким образом 2-3 минуты.
Take out the bag, cut off the end where it was tied, and carefully place the egg on a plate.
Достаньте пакет, обрежьте кончик, где было завязано, и аккуратно выложите яйцо на тарелку.
Serve with salad, toast, or sausage.
Подавайте с салатом, с прожаренным тостом, с колбасой или сосисками.