Cook rice with curry. Stew the beans with onions and carrots, add seasonings to taste.
Сварите рис с добавлением карри. Потушите фасоль с луком и морковью, добавьте приправы по вкусу.
Cut the loin lengthwise so that you get a flat layer of meat 2-3 centimeters thick. Sprinkle the resulting layer with spices.
Разрежьте корейку вдоль таким образом, чтобы получился плоский пласт мяса толщиной 2-3 сантиметра. Получившийся пласт посыпьте специями.
Sprinkle a little rice over the entire length, put beans stewed with vegetables on top, add sauce to taste. Roll the resulting creation into a tube and wrap tightly in foil.
Насыпьте немного риса во всю длину, сверху положите тушеную с овощами фасоль, добавьте соус по вкусу. Сверните получившееся творение в трубке и плотно заверните в фольгу.
Place the resulting sausage in foil in an oven preheated to 180°C for 1 hour.
Отправьте получившуюся колбасу в фольге в разогретую до 180 °С духовку на 1 час.
Cut the roll into pieces and fry in a frying pan. Serve with sauces as a separate dish or with a side dish to taste.
Нарежьте рулет на кусочки и обжарьте на сковороде. Подавайте с соусами как отдельное блюдо или с гарниром по вкусу.