Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In the thinnest part of the chicken legs, cut the tendons and skin to move the meat to the base with a knife. Place them in a bowl for marinating.
У куриных ножек в самом тонком месте перережьте сухожилия и кожу, чтобы ножиком мясо сместить к основанию. Выложите их в посуду для маринования.
Grate or squeeze 2-3 cloves of garlic, add two teaspoons of mustard, a teaspoon of honey, pour in soy sauce and add a little water so that the marinade is not too salty. Mix thoroughly and leave to marinate for two hours.
Натрите или выдавите 2-3 зубчика чеснока, положите две чайные ложки горчицы, чайную ложку меда, залейте соевым соусом и добавьте немного воды, чтобы маринад не был слишком соленым. Тщательно перемешайте и оставьте мариноваться часа на два.
Next, place the legs on a baking sheet with two prepared sheets of foil, add a little sauce. Wrap in two layers of foil and place in an oven preheated to 180°C for 30 minutes. Then reduce the temperature to 160 °C and hold for another 20 minutes. Then remove the baking sheet, carefully open the foil and put the dish back in the oven for 5-10 minutes.
Далее ножки выложите на противень с двумя подготовленными листами фольги, добавьте немного соуса. Запакуйте в два слоя фольги и положите в разогретую до 180 °С духовку на 30 минут. Затем уменьшите температуру до 160 °С и подержите еще 20 минут. После достаньте противень, аккуратно откройте фольгу и уберите блюдо обратно в духовку на 5-10 минут.
Place the finished legs on a plate and serve as a finished dish with a side dish to taste or simply with beer.
Готовые ножки выложите на тарелку и подавайте как готовое блюдо с гарниром по вкусу или просто к пиву.