Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the peeled carrots on a coarse grater.
Натрите очищенную морковь на крупной терке.
Place the carrots in a deep bowl or pan, add milk, a pinch of salt, sugar and butter at room temperature. Mix thoroughly.
Переложите морковь в глубокую чашу или кастрюлю, добавьте молоко, щепотку соли, сахар и сливочное масло комнатной температуры. Тщательно перемешайте.
Simmer the mixture in a frying pan until the carrots are soft, over medium heat (usually 10-15 minutes).
Тушите смесь на сковородке, пока морковь не станет мягкой, на среднем огне (обычно 10-15 минут).
Let the mixture cool and add all other ingredients. Mix thoroughly and let sit for 20 minutes.
Дайте смеси остыть и добавьте все остальные ингредиенты. Тщательно перемешайте и дайте настояться 20 минут.
Fry or simmer the mixture formed into cutlets until cooked (usually about 15 minutes).
Поджарьте либо потушите сформированную в котлетки массу до готовности (обычно около 15 минут).
Serve with sour cream or Greek yogurt.
Подавайте со сметаной или греческим йогуртом.