Thaw the puff pastry if frozen.
Разморозьте слоеное тесто, если оно заморожено.
Roll out the dough into a thin layer, divide into small triangles. If the dough sticks to the table, grease the surface of the table with vegetable oil. If the dough sticks to your palms, sprinkle the dough with a little wheat flour.
Раскатайте тесто тонким слоем, разделите на небольшие треугольнички. Если тесто прилипает к столу, смажьте растительным маслом поверхность стола. Если тесто прилипает к ладоням, немного присыпьте тесто пшеничной мукой.
Place the filling on the wide edge of the triangle. From the wide edge of the triangle, start rolling (like a roller) towards the narrow edge. Be careful that the filling does not leak out (if it is jam). Brush the top of the rolled bagels with egg and then sprinkle sesame seeds on top.
На широкий край треугольника положите начинку. С широкого края треугольника начните закатывать (как валик) к узкому краю. Будьте аккуратны, чтобы начинка не вытекла (если это варенье). Смажьте закрученные рогалики сверху яйцом, а затем присыпьте сверху кунжутом.
Place the bagels on a baking sheet lined with parchment, place the baking sheet in a preheated oven, and bake at 170°C for 10-15 minutes.
Положите рогалики на противень, застеленный пергаментом, поставьте противень в разогретую духовку, запекайте при температуре 170 °С в течение 10-15 минут.
Remove the bagels and check their doneness. If not ready, place in the oven for another 5-7 minutes, reducing the temperature to low.
Достаньте рогалики и проверьте степень их готовности. Если не готовы, поставьте еще на 5-7 минут в духовку, убавив температуру на минимум.
Serve bagels with tea, coffee or juice. They can be eaten as a snack or given to children at school. Bagels can be eaten with ice cream to make a delicious dessert.
Подавайте рогалики к чаю, кофе или соку. Их можно есть в качестве перекуса, давать детям в школу. Рогалики можно употреблять вместе с мороженым, получится вкусный десерт.