Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Knead the dough and let it rest for 30 minutes.
Замесите тесто и дайте ему отдохнуть 30 минут.
Cut all the filling ingredients into small cubes.
Нарежьте все продукты для начинки мелким кубиком.
Roll out the dough into a thin layer and cut out circles with a diameter of 7 cm with a glass. Fill the prepared “rounds” with the filling.
Раскатайте тесто в тонкий пласт и вырежьте стаканом кружочки диаметром 7 см. Наполните начинкой подготовленные «кругляшки» .
Place the gyoza in a heated frying pan, after pouring 3 tablespoons of sunflower oil onto it.
Выложите гедзе на разогретую сковороду, предварительно влив на нее 3 столовых ложки подсолнечного масла.
Fry the gyoza on each side until crispy. After the crust appears, pour half a glass of boiling water into the pan and simmer the gyoza under the lid until the water evaporates.
Обжарьте гедзе с каждой стороны до появления корочки. После появления корочки влейте полстакана кипятка на сковороду и тушите гедзе под крышкой, пока вода не испарится.
Place the gyoza on a plate and sprinkle with green onions. Serve with soy or unagi sauce.
Выложите гедзе на тарелку и посыпьте зеленым луком. Подавайте с соевым или унаги соусом.