Freeze the butter.
Заморозьте сливочное масло.
Grate the butter, add sugar, egg and flour with baking powder. Knead the shortbread dough and spread it over the mold.
Сливочное масло натрите на терке, добавьте сахар, яйцо и муку с разрыхлителем. Замесите песочное тесто и распределите его по форме.
Mix the ingredients for the filling (take 0.5 cups of sugar), put on the fire and bring to a boil. Pour the filling into the dough and place in the oven for 30 minutes.
Смешайте ингредиенты для начинки (сахара возьмите 0,5 стакана), поставьте на огонь и доведите до кипения. Перелейте начинку в тесто и отправьте в духовку на 30 минут.
Cut the apples into thin slices. Pour a glass of water into a saucepan, add 2 cups of sugar and bring to a boil. Place apples in syrup for 1 minute. Then roll them into roses and decorate the pie with them.
Яблочки нарежьте тонкими кружочками. В сотейник налейте стакан воды, положите 2 стакана сахара и доведите до кипения. Поместите в сироп яблоки на 1 минуту. Затем сверните их в розочки и украсьте ими пирог.
Before serving, sprinkle the pie with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте пирог сахарной пудрой.