Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the beets until tender (it took me about 1.5 hours). Check doneness with a fork; the beets should be soft.
Свеклу отварите до готовности (у меня это заняло около 1,5 часов) Готовность проверяйте вилкой, свекла должна быть мягкой.
Cool, peel the beets and grate on a fine grater. Grind the cashew nuts in a blender, pass the garlic through a garlic press.
Остудите, очистите свеклу и натрите на мелкой терке. Орешки кешью измельчите блендером, чеснок пропустите через чеснокодавку.
Squeeze excess moisture from the beets, add nuts (leave a pinch for decoration), garlic and mayonnaise, mix everything.
Отожмите свеклу от лишней влаги, добавьте орешки (оставьте щепотку для украшения), чеснок и майонез, все перемешайте.
Before serving, garnish with chopped nuts and add your favorite herbs.
Перед подачей украсьте измельченными орешками, а также добавьте любимую зелень.