Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add the egg, breadcrumbs, flour, salt and a little pepper to the minced meat. Mix the minced meat thoroughly.
Добавьте в фарш яйцо, панировочные сухари, муку, соль и немного перца. Тщательно вымешайте фарш.
Form 8 round cutlets from the resulting mass, let rest for 5 minutes.
Сформируйте из получившейся массы 8 круглых котлеток, дайте отдохнуть минут 5.
Meanwhile, finely chop the onion and champignons, fry in a frying pan for about 4 minutes, add milk, flour and fry until the mass thickens.
Тем временем луковицу и шампиньоны мелко нарежьте, обжарьте в сковороде около 4 минут, добавьте молоко, муку и жарьте до загустения массы.
Make flat round cakes from meat balls, place a teaspoon of filling in the middle and form into cutlets, carefully pinching the seams.
Сделайте плоские круглые лепешки из мясных шариков, положите в середину по чайной ложке начинки и сформируйте котлетки, тщательно защипывая швы.
Fry the zrazy in vegetable oil for 15 minutes, turning every two minutes.
Обжаривайте зразы на растительном масле в течение 15 минут, переворачивая каждые две минуты.
Serve with any side dish you like, such as mashed potatoes or vegetables, as well as sour cream sauce.
Подавайте с любым гарниром по вкусу, например, картофельным пюре или овощами, а также со сметанным соусом.