Wash and cut the apples.
Помойте и нарежьте яблоки.
Mix cottage cheese, egg, 0.8 cups of sugar, softened chopped margarine and sour cream. Add baking powder, vanillin and flour. Knead the dough.
Смешайте творог, яйцо, 0,8 стакана сахара, размягченный нарезанный маргарин и сметану. Добавьте разрыхлитель, ванилин и муку. Замесите тесто.
Divide the dough into 2 parts, roll out.
Разделите тесто на 2 части, раскатайте.
Place apples on one part of the dough, sprinkle with sugar and semolina. Place the second piece of dough on top and form a pie. Bake in a preheated oven at 180°C for 30 minutes.
На одну часть теста положите яблоки, присыпьте сахаром и манкой. Сверху положите вторую часть теста и сформируйте пирог. Выпекайте в разогретой духовке при 180 °С в течение 30 минут.
Serve the cooled pie for tea.
Подавайте остывший пирог к чаю.