Wash and peel the potatoes.
Помойте и очистите картофель.
Cut the potatoes and place the bacon pieces inside the cuts.
Надрежьте картофель и внутрь разрезов поместите кусочки бекона.
Grease the mold with vegetable oil. Place the potatoes in the pan, salt and pepper them, add dried garlic.
Смажьте форму растительным маслом. Выложите в форму картофель, посолите и поперчите его, добавьте сушеный чеснок.
Cover the pan with foil and place in the oven for 40 minutes at 180°C. Then remove the foil and return the potatoes to the oven to bake until golden brown.
Накройте форму фольгой и отправьте в духовку на 40 минут при температуре 180 °С. Затем снимите фольгу и вновь отправьте картофель в духовку запекаться до румяной корочки.
Serve in beautiful dishes. The dish is ideally complemented by tea.
Подавайте в красивой посуде. Блюдо идеально дополняется чаем.