Heat the water until it is warm.
Подогрейте воду, чтобы она была теплой.
Mix water with yeast, sugar and salt.
Смешайте воду с дрожжами, сахаром и солью.
Sift the flour, add water with yeast and butter. Stir, divide the dough into 2 parts, leave for 1-2 hours under film in a warm place.
Просейте муку, добавьте воду с дрожжами и масло. Перемешайте, разделите тесто на 2 части, оставьте на 1-2 часа под пленкой в теплом месте.
In a blender, combine tomatoes in their own juice, garlic, red onion and spices. Pour the sauce into a heated frying pan with oil and evaporate the liquid for about 20 minutes.
В блендере смешайте томаты в собственном соку, чеснок, красный лук и специи. Влейте соус на разогретую сковороду с маслом и выпаривайте жидкость в течение примерно 20 минут.
For the filling, chop tomatoes, cheese and sausage.
Для начинки нарежьте помидоры, сыр и колбасу.
Roll out two pizza bases from the dough, brush with sauce and add toppings. Bake for about 10 minutes at 180°C.
Раскатайте из теста две основы для пиццы, смажьте соусом и выложите начинку. Запекайте примерно 10 минут при температуре 180 °С.
Decorate the dish with herbs.
Украсьте блюдо зеленью.