Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло, чтобы оно стало мягким.
Place condensed milk in a mixer bowl, add melted butter until soft and beat for 2-3 minutes until smooth. You should get a soft cream.
В чашу миксера поместите сгущенку, выложите подтаявшее до мягкого состояния сливочное масло и взбивайте 2-3 минуты до однородной массы. Должен получиться нежный крем.
Grind the crackers into crumbs (this can be done with a blender or rolled out with a rolling pin).
Измельчите крекеры в крошку (это можно сделать блендером или раскатать скалкой).
Pour the resulting cracker crumbs into the cream, mix everything thoroughly.
Полученную крошку из крекеров засыпьте в крем, тщательно все перемешайте.
To give the cake its shape, take a bowl and place cling film in it so that the film covers the entire area of the bowl and there is still some extra space around the edges. Place the cream and crumb mixture into a bowl, smooth it out and fold the edges of the cling film into the center of the bowl, covering the contents.
Чтобы придать тортику форму, возьмите миску и положите в нее пищевую пленку так, чтобы пленка покрывала всю площадь миски и по краям остался еще запас. Выложите в миску смесь крема и крошки, разровняйте и заверните края пленки в центр миски, накрывая ее содержимое.
Place the cake in the refrigerator for 3-4 hours until the mixture soaks in and takes shape.
Поставьте торт в холодильник на 3-4 часа, чтобы масса пропиталась и приняла форму.
Remove the bowl from the refrigerator, unwrap the film, cover the bowl with a plate and turn it over to remove our cake. Remove the film and cut into pieces.
Достаньте миску из холодильника, разверните пленку, накройте миску тарелкой и переверните, чтобы достать наш тортик. Снимите пленку и нарежьте на кусочки.
Serve the cake with tea or coffee, after cutting it into portions.
Подавайте тортик к чаю или кофе, предварительно нарезав его на порционные кусочки.