Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the washed and dried chicken fillet into pieces approximately 1 cm in size.
Промытое и высушенное куриное филе нарежьте кусочками размером примерно 1 см.
Beat the meat and sprinkle salt and spices on both sides of each piece. Then dip the fillet in a saucer with a beaten egg. Next, place it in a plate with prepared flour and roll it on all sides.
Отбейте мясо и посыпьте солью и специями каждый кусочек с обеих сторон. Затем обмакните филе в блюдце со взбитым вилкой яйцом. Дальше отправьте его в тарелочку с подготовленной мукой и обваляйте со всех сторон.
Place the meat in a frying pan with heated olive oil and fry for about 5 minutes on each side over medium heat.
Выложите мясо в сковородку с разогретым оливковым маслом и обжаривайте примерно по 5 минут с каждой стороны на среднем огне.
Serve chicken chops with any side dish, such as mashed potatoes and vegetable salad.
Подавайте куриные отбивные с любым гарниром, например, с картофельным пюре и овощным салатом.