Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the chicken fillet and place in a pan of water. Cook for 20 minutes, removing any foam that appears during boiling.
Промойте куриное филе и положите в кастрюлю с водой. Варите 20 минут, убирая появляющуюся при закипании пену.
While the fillet is cooking, cut the potatoes into cubes and grate the carrots on a fine grater.
Пока варится филе, нарежьте картофель кубиками и натрите на мелкой терке морковь.
Remove the finished chicken fillet and chop it, put it back in the pan along with the potatoes.
Готовое куриное филе достаньте и измельчите, положите обратно в кастрюлю вместе с картофелем.
After 3-5 minutes, add carrots to the pan.
Через 3-5 минут добавьте в кастрюлю морковь.
After another 5 minutes, add the vermicelli and cook for another 5 minutes. Add salt and pepper to taste, leave on the stove turned off for 15 minutes.
Еще через 5 минут положите вермишель, варите еще 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу, оставьте на выключенной плите минут на 15.
Serve the soup with fresh herbs.
Подавайте супчик со свежей зеленью.